PLESNA ŠKOLA SPORTA ZA DECU – BESPLATNO U OKTOBRU

PLESNA ŠKOLA SPORTA (program plesa i vežbi) predstavlja jedinstveni spoj raznih plesnih oblasti i vežbi iz fizičkog vaspitanja dece predškolskog i školskog uzrasta. Svaka vežba i igra dečijeg plesa iz programa (muzika i text), autorsko su delo i namenjene su isključivo za potrebe koreografija dečijeg plesa I PLESNE ŠKOLE SPORTA. Koreografije su sačinjene od niza pokreta, vežbi i plesnih kretanja koje su primerene uzrastu vašeg deteta.

Dete je u pokretu stvaralac, istraživač, koreograf i igrač. Kreativne sposobnosti koje u detetu prirodno postoje treba podsticati i razvijati. Kroz različite fizičke aktivnosti deca povezuju pokret i muziku, pokret i govor, pokret i prostor, pokret u različitim pravcima i smerovima.

Cilj PLESNE ŠKOLE SPORTA je da doprinosi celovitom razvoju ličnosti, prvenstveno razvoju fizičkih, funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, očuvanju i unapređenju zdravlja, sadržajnijem i korisnijem provođenju vremena i razvoju pozitivnih osobina ličnosti.

PLESNA ŠKOLA SPORTA JE BESPLATNA ZA SVE NOVE ČLANOVE U OKTOBRU MESECU

PLESNI KLUB SPIN  vrši upis nove grupe predškolskog  i školskog uzrasta za jedinstveni program PLESNE ŠKOLE SPORTA. 

Za sve informacije , pozovite nas na 064/6457-630

Plesni klub Spin je član plesnog saveza Srbije, sa tradicijom dugom 30 godina u oblasti edukacije dečijeg, sportskog i društvenog plesa. Treneri našeg kluba su diplomirani i licencirani stručnjaci iz oblasti sportskog plesa, licencirane plesne sudije sa dugačkim stažom u plesnom savezu Srbije i autori akreditovanog plesnog programa za decu koji se uspešno sprovodi u Srbiji već više od 20 godina.

TERMINI PLESNE ŠKOLE SPORTA:

PONEDELJAK I ČETVRTAK OD 19.45h

Za sve potrebne informacije možete nas kontaktirati putem linka ili na TEL: 064/6457-830 

Postanite i vi deo šampionskog tima plesnog kluba Spin