Ples za decu, zdrava i moćna zabava

Ples je izuzetno korisna aktivnost i od malih nogu decu treba terati da slušaju i da igraju uz muziku. Mala deca spontano plešu jer nemaju apsolutno nikakav problem sa samopouzdanjem, međutim kako deca odrastaju i postaju svesnija tako i ta potreba za igrom postepeno slabi. Zato je jako važno da decu redovno podstičete da plešu, jer ples veoma utiče na samopouzdanje, razvija i jača socijalne veštine, jača naše telo i popravlja držanje.

Kod nas u plesnom klubu Spin osmislili smo specijalan program dečijeg plesa.  Dečiji plesni program upravo za cilj ima zadatak da poboljša motoričke sposobnosti deteta, da pomogne u pravilnom razvoju i da vam dete bude uvek zdravo, nasmejano i vedro.

Program dečijeg plesa napravljen je u saradnji sa fakultetom za sport i fizičko vaspitanje u Nišu, autori su profesori sa fakulteta i eminentni stručnjaci u sportskom plesu.

S obzirom da počinje hladno vreme i deca se kreću manje nego obično, mi vam predlažemo da dođete do plesnog kluba Spin na prvi besplatan čas  i zajedno sa vašim detetom probate program dečijeg plesa, a mi vam garantujemo prijatan ambijent, odlično druženje, dobru muziku i super zabavu.

Preogram dečijeg plesa koji se sprovodi samo kod nas u plesnom klubu Spin, akreditovan je od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja Republike Srbije i sačinjavaju ga oblasti:

  • dečije plesne igre
  • društveni ples
  • osnove sportskog plesa
  • narodne plesne igre
  • ritmičko-plesne igre
  • plesne aerobne vežbe

TERMINI PROGRAMA DEČIJEG PLESA: PONEDELJAK I ČETVRTAK OD:

MLAĐA GRUPA   – 19.30h – 20.15h

STARIJA GRUPA – 20.15h – 21.00h

Postanite i vi deo šampionskog tima plesnog kluba SPIN