Ples za decu u plesnom klubu Spin

Ples za decu, odnosno kategorija dečijeg plesa, u plesnom klubu Spin uspešno se sprovodi više od dve decenije kroz razne osmišljene programe, koreografije i dečiju igru. Zadatke plesa realizujemo sa zadacima muzičkog i fizičkog vaspitanja. Koristimo sve vrste kretanja kroz koje deca brzo uče i prihvataju pojmove ritma, tempa, dinamike kao i motorike i prostorne orijentacije.

Osmišljene igre i koreografije koje koristimo u radu sa decom, kombinuju se sa tekstom i pesmom, realizuju se kroz muziku, ples i pantomimu, kao i dramatizaciju i ilustraciju životnih događaja, što prilično olakšava učenje i samo izvođenje, kao i slobodno ispoljavanje dece.

Sva muzika i tekstovi dečijih plesnih igara osmišljeni su i snimljeni u profesionalnom muzičkom studiju i deo su našeg autorskog programa koji je zaštićen i koji se koristi isključivo za potrebe dečijeg plesa.

U našem klubu deca se mogu baviti plesom od svoje četvrte godine, a naši treneri i instruktori će se pobrinuti da se deca osećaju prijatno, nasmejano i srećno jer to i jeste sam cilj plesa. Dobrodošli !!!

TERMINI ŠKOLE PLESA ZA DECU SU: PONEDELJAK I ČETVRTAK OD:

MLAĐA GRUPA   – 19.30h – 20.15h

STARIJA GRUPA – 20.15h – 21.00h

Postanite i vi deo šampionskog tima