Letnji kurs dečijeg plesa

letnji kurs dečijeg plesa

Od 1. juna 2020. godine plesni klub Spin vrši upis nove grupe za decu uzrasta od 4 do 8 godina za letnji kurs dečijeg i sportskog plesa. S obzirom na dugu pauzu i nemogućnost rada u našem klubu, a zbog pandemije virusa Covid 19, plesni klub Spin je organizovao upis novih članova za kurseve dečijeg plesa i formacijskog plesa za decu.

Plesni klub Spin je član plesnog saveza Srbije, sa tradicijom dugom 30 godina u oblasti edukacije dečijeg, sportskog i društvenog plesa. Treneri našeg kluba su diplomirani i licencirani stručnjaci iz oblasti sportskog plesa, licencirane plesne sudije sa dugačkim stažom u plesnom savezu Srbije i autori akreditovanog plesnog programa za decu koji se uspešno sprovodi u Srbiji već više od 20 godina.

Ponosni smo na Dečiji plesni program koji je napravljen u saradnji sa Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje u Nišu i predstavlja jedinstveni spoj raznih plesnih oblasti koje veoma pozitivno utiču na psihofizički razvoj dece u predškolskom i školskom uzrastu. Svaka igra iz programa (muzika i text), autorsko je delo i namenjena je isključivo za potrebe koreografija dečijeg plesa. Koreografije su sačinjene od niza pokreta, vežbi i plesnih kretanja koje su primerene uzrastu vašeg deteta.

Dete je u pokretu stvaralac, istraživač, koreograf i igrač. Kreativne sposobnosti koje u detetu prirodno postoje treba podsticati i razvijati. Kroz različite fizičke aktivnosti deca povezuju pokret i muziku, pokret i govor, pokret i prostor, pokret u različitim pravcima i smerovima.

Cilj dečijeg plesnog programa je da doprinosi celovitom razvoju ličnosti, prvenstveno razvoju fizičkih, funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, očuvanju i unapređenju zdravlja, sadržajnijem i korisnijem provođenju vremena i razvoju pozitivnih osobina ličnosti.

Termini za dečiji plesni program su:

Ponedeljak i Četvrtak od 19.00h

Prvi čas je u ponedeljak 01.06.2020. od 19.00h

Za sve potrebne informacije možete nas kontaktirati putem linka ovde ili na TEL: 064/6457-835 

Postanite i vi deo šampionskog tima plesnog kluba Spin