Državno prvenstvo u LA plesovima 2018.

Održano je još jedno Državno prvenstvo u Latino-američkim plesovima 02.06.2018. godine u Beogradu, u sali Belexpo centra na Novom Beogradu. Organizatori Državnog prvenstva bili su plesni klub DARE TO DANCE i Plesni Savez Srbije. Gledaoci su imali priliku da vide i upoznaju najbolje plesne parove Srbije od pionirske do seniorske kategorije i uživaju u latino – američkim ritmovima od ranih jutarnjih časova pa sve do večernjih finala.

Plesni klub Spin imao je i svoje predstavnike u omladinskoj i seniorskoj kategoriji i naravno ponovo smo uspeli da ostvarimo odlične rezultate.

U omladinskoj kategoriji Danilo Stojković i Doroteja Sinadinovski osvojili su 4. mesto u finalu, ali su svojim plesom izmamili osmehe i uzdahe publike u Novo Beogradskoj sali. U kategoriji seniora Nikola Rakić i Jovana Mihajlović i Luka Stojković i Mia Vasiljević izborili su mesto u polu finalu gde su se pokazali u najboljem mogućem svetlu i dokazali da se svaki naporan rad isplati, a napredak uvek vidi.

Naš seniorski par Bojan Lazareski i Sarah Diana Karakatsanis ponovo su osvojili zlatnu medalju na Državnom prvenstvu u LA plesovima i to po peti put u zajedničkoj karijeri, a svojim fenomenalnim plesom pokazali zašto su i dalje na samom vrhu plesa u Srbiji.

Sve čestitke našim parovima i puno sreće i uspeha u daljim takmičenjima.

Postanite i vi deo šampionskog tima