Besplatni časovi plesa za odrasle u septembru mesecu

besplatni časovi plesa u septembru

Nema sumnje da je ples jedan od najboljih oblika zabave i rekreacije. Jača telo i duh, poboljšava društveni život. Pruža nam priliku za upoznavanje novih ljudi, uz ples rastemo i zbližavamo se.

Plesanjem se povećava nivo endorfina u našoj krvi. Endorfin je hormon sreće koji poboljšava naše raspoloženje, pomaže nam da se borimo protiv stresa i depresije i daje nam samopouzdanje.

Kako bi ste bili zdravi, srećni i puni samopouzdanja, Plesni klub SPIN je u septembru mesecu za sve nove članove obezbedio BESPLATNE časove plesa za odrasle.

Mislimo da vam je posle napornog i stresnog radnog dana, u večernjim satima, u opuštajućoj atmosferi u našoj plesnoj sali, potrebno samo par minuta da uz ritmove latinoameričkih i standardnih plesova osetite rasterećenje i neopisivu radost dok plešete sa svojim plesnim partnerom.

Kod nas u plesnom klubu SPIN, očekuju vas plesni treneri i instruktori, koji su spremni da vam svoje plesno znanje vrlo rado prenesu i da vas na početnom kursu nauče sve osnovne plesne figure, a kasnije nadograde vaše več stečeno znanje na nekom od naprednijih tečajeva plesa.

 

Termini škole plesa za odrasle su:

UTORAK i PETAK od 19.30h

DOBRODOŠLI !!!!

Postanite i vi deo šampionskog tima plesnog kluba SPIN